Accessibility icon

Načelnik posjetio Dom za odrasle i nemoćne u Rovinju

Objavljeno: 19. prosinca 2018. u kategoriji

 

Povodom božićno-novogodišnjih blagdana, općinski načelnik Sandro Jurman i zamjenik načelnika Zoran Černja posjetili su štićenike Doma za starije i nemoćne osobe Domenico Pergolis u Rovinju, među kojima se nalaze i tri osobe s područja Općine Kanfanar. Ovo tradicionalno blagdansko druženje bilo je i prilika za razgovor s njima o brojnim temama vezanim za općinu i razmjenu novosti, ali i dobrih želja i čestitki. Kanfanarski štićenici Doma radosno su dočekali posjet svojih sumještana, od kojih su saznali o novim događanjima i projektima te planovima, a kroz ugodno su se druženje i razgovor prisjetili i svojeg vremena provedenog u Općini Kanfanar.

 

U duhu predstojećih blagdana, štićenicima Doma s područja Općine Kanfanar poklonjeni su i prigodni darovi, a božićni ukras kojeg su izradili i načelniku poklonili štićenici Doma sada krasi božićni bor u prostorima Općine, kao znak zajedništva, uzajamnog poštovanja i prijateljstva, što je i najbolja poruka za blagdane pred nama.

 

Uz zahvalu vodstvu i djelatnicima rovinjskog Doma za starije i nemoćne osobe, svim štićenicima želimo najljepše blagdane i sve najbolje u novoj godini. 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital