Accessibility icon

Ljetni kamp u Balama  

Objavljeno: 10. lipnja 2021. u kategoriji

Općina Kanfanar, kao općina prijatelj djece, i ove će godine u suradnji s Društvom Naša djeca Kanfanar organizirati ljetni kamp za djecu školskog uzrasta s područja općine.

Tradicionalno ljetno kampiranje uz niz kreativnih sadržaja i aktivnosti održat će se od 28. lipnja do 3. srpnja 2021. godine u kampu Mon Perin (Colone) u Balama, ove godine u svom 11. izdanju čime se potvrđuje da je riječ o uspješnom i odlično prihvaćenom sadržaju za djecu. Tijekom ljetnog kampa organizirani su cjelodnevni boravci djece na području kampa uz stručno vodstvo, spavanje u opremljenim šatorima, topli obroci te razne popratne aktivnosti i animacija za djecu.

Za realizaciju ovog omiljenog ljetnog programa za djecu Općina Kanfanar u suradnji s DND-om osigurava smještaj, stručno vodstvo i sve dodatne aktivnosti, dok roditelji participiraju u troškovima prehrane s iznosom od 550,00, što svakodnevno uključuje doručak, ručak i večeru.

Zainteresirani za prijavu djece za boravak u ljetnom kampu mole se da popune prijavnicu za sudjelovanje i dostave je u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 18.6.2021. godine.

Po završetku prijava svi će roditelji djece prijavljene za ljetni kamp biti pozvani na informativni sastanak na kojemu će se detaljnije prezentirati program kampa.

 

PRIJAVNICA

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital