Accessibility icon

Krajem travnja nova sportska manifestacija “Svi putovi vode u Lim”

Objavljeno: 10. travnja 2022. u kategoriji

Krajem travnja, od 22. do 24.4.2022. godine, u Općini Kanfanar po prvi put održat će se sportsko-rekreativna manifestacija “Svi putovi vode u Lim”, odnosno vikend nordijskog hodanja.

Atraktivan prirodan krajolik Limske drage, Limskog zaljeva i okolice Kanfanara bit će domaćin nordijskim hodačima, kako onim iskusnijim, tako i svim rekreativcima i onima koji se žele okušati u ovoj sve popularnijoj sportskoj aktivnosti.

U organizaciji udruge Zona srca, a uz podršku Općine Kanfanar i Turističke zajednice Općine Kanfanar, vikend nordijskog hodanja pružit će bogat program. U petak 22.4. manifestacija će početi tečajem nordijskog hodanja u 17:00 sati, nakon čega slijedi šetnja do izletišta Kašteljir (duljina staze oko 5 km). Subota je rezervirana za Limsku dragu i posjet Dvigradu, a nakon nešto više od 11 km hodanja, sudionike manifestacije očekuje zajednički ručak te prigodna tombola s lokalnim proizvodima Kanfanara.  Posljednjeg dana manifestacije, nordijske hodače očekuje kružnja šetnja od Kanfanara do Limskoga zaljeva, duljine oko 15 km, uz degustaciju lokalnih proizvoda na Limskom zaljevu.

Za sudjelovanje na manifestaciji potrebno je izvršiti prijavu putem portala Stotinka.hr te uplatiti kotizaciju.

Informacije o prijavama kao i detaljan program manifestacije također su dostupni na portalu Stotinka.hr, odnosno sljedećoj poveznici: Događaj :: Svi putovi vode u Lim – Kanfanar, 22.-24.4.2022. :: Stotinka Timing

Rok za online prijave je utorak 12.4., a svi zainteresirani informacije o događaju mogu pratiti i putem facebook stranice “Svi putovi vode u Lim”.

 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital