Accessibility icon

Kanfanarskoj školi poklonjena peć za keramiku

Objavljeno: 2. rujna 2019. u kategoriji

Kanfanarska osnovna škola bogatija je za novu električnu peć za keramiku, koja je kupljena dijelom sredstvima prikupljenim tijekom humanitarnog prošlogodišnjeg Božićnog sajma, dok je potrebnu razliku sredstava osigurala Općina Kanfanar.

Od ove će školske godine ovu peć za keramiku moći koristiti učenici kanfanarske osnovne škole i polaznici likovnih grupa i radionica, a peć će služiti i za potrebe ostalih aktivnosti i projekata za djecu koje provode kanfanarske udruge. Za peć čija je ukupna vrijednost 18.468,00 kuna sredstva su se prikupljala tijekom Božićnog sajma, a u ovu su se akciju tada uključili Osnovna škola Petra Studenca, kanfanarski dječji vrtić, Društvo Naša djeca Kanfanar, Udruga Dvegrajci, Udruga umirovljenika Općine Kanfanar te kanfanarski umjetnici. Tijekom Božićnog sajma za nabavku peći prikupljeno je ukupno 3.745,00 kuna, a ostatak u iznosu od 14.723,00 kuna osigurala je Općina Kanfanar.

Inicijativu za nabavku peći pokrenula je OŠ Petra Studenca za željom obogaćivanja sadržaja za rad s djecom, a ova višegodišnja želja sada se ostvarila što će omogućiti još kvalitetniji i kreativniji rad s djecom, kako u školi tako i u vannastavnim aktivnostima.

 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital