Accessibility icon

Kanfanarci školski nogometni prvaci Istre

Objavljeno: 25. travnja 2014. u kategoriji

U Rovinju je danas, 25. travnja,  održano Županijsko natjecanje za pete i šeste razrede osnovnih škole u malom nogometu. Na Županijskom natjecanju sudjelovalo je 10 školskih momčadi, koje su prethodno kroz kvalifikacijske turnire osvojili prva mjesta na gradskim natjecanjima. Na tom natjecanju sudjelovala je i momčad Osnovne škole Petra Studenca iz Kanfanara, koja je uvjerljivo osvojila prva mjesto na prvenstvu osnovnih škola Rovinjštine.

 

Isto uvjerljivi bili su i danas na županijskom natjecanju te osvojili naslov prvaka osnovnih škola Istarske županije za pete i šeste razrede. U grupi su najprije uvjerljivo pobijedili OŠ Tar Vabriga i OŠ Vladimira Nazora iz Pazina, obje sa rezultatom 5:0. U finalnoj skupini odigrali su neriješeno protiv OŠ Veli vrh iz Pule, te sa 5:0 porazili Školski učenički klub Iliricus iz Labina (OŠ Matije Vlačića), te tima nadmoćno osvojili prvo mjesto u našoj županiji. Pobjedom na Županijskom natjecanju osigurali su nastup na međužupanijskom natjecanju koje će se 20. svibnja održati u Rijeci.

 

Pod trenerskom palicom profesora TZK Aleksandra Nišića naslovom prvaka okitili su se slijedeći učenici: Ivan Rojnić, Matija Jurman, Matej Karlović, Karlo Karlović, Luka Paulinić, Teo Pamić, Andrea Maružin, Ivan Živolić, David Totić, Leon Kristijan Antončić i Emil Cerin. 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital