Accessibility icon

Javni poziv za dodjelu nagrade i priznanja Općine Kanfanar

Objavljeno: 28. kolovoza 2023. u kategoriji

Obavještavaju se sve fizičke i pravne osobe s područja Općine Kanfanar da mogu uputiti prijedloge kandidata za dodjelu nagrade i priznanja Općine Kanfanar sukladno Odluci o Nagradi i drugim priznanjima Općine Kanfanar (Službeni glasnik Općine Kanfanar 2/09).

Nagrade i javna priznanja Općine Kanfanar dodjeljuju se za postignute rezultate na području znanosti, gospodarstva, kulture, sporta i drugih djelatnosti, za osobiti doprinos u pružanju humanitarne i druge pomoći te donatorstvo pojedinaca, udruga ili ustanova, te za rezultate ili poticanje aktivnosti iz drugih oblasti od značaja za Općinu Kanfanar. Kandidate se može predložiti za dodjelu sljedećih nagrada:

  1. Nagrada Općine Kanfanar
  2. Plaketa Općine Kanfanar
  3. Mala plaketa Općine Kanfanar

 

Nagrada Općine Kanfanar dodjeljuje se u obliku novčane nagrade pojedincima za izvanredne rezultate u radu kao životno djelo iz bilo koje gore navedene oblasti.

Plaketa Općine Kanfanar dodjeljuje se trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama i drugim pravnim osobama za izvanredne rezultate i uspjehe u radu, te za donatorstvo pojedinaca ili ustanova.

Mala plaketa Općine Kanfanar dodjeljuje se pojedincima za osobite uspjehe u radu.

 

Prijedlozi za dodjelu nagrada, počasti i javnih priznanja dostavljaju se u pismenom obliku s detaljnim obrazloženjem Komisiji za priznanja i odlikovanja Općine Kanfanar, zaključno sa 08. rujna  2023. g. na adresu: Općina Kanfanar, Trg Marka Zeljka 6, 52352 Kanfanar.

 

 

Komisija za dodjelu nagrada i priznanja

Općine Kanfanar

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital