Accessibility icon

Jakovlji nagrada Simply the best

Objavljeno: 10. studenoga 2016. u kategoriji

 

Nakon što se ove godine Kanfanar brendirao kao općina istarskog vola i fuži, najveća kanfanarska manifestacija Jakovlja, kojom je novi brend i predstavljen, osvojila je godišnju nacionalnu nagradu Simply the best u kategoriji manifestacija sadržajno inspiriranih lokalnim običajima i tradicijom. Ovu nagradu za kvalitetu turističke ponude, kreativnost i inovativnost u razvoju turističkih proizvoda tijekom jednogodišnjeg razdoblja tradicionalnu dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia, a ista će dobitnicima biti svečano uručena tijekom 18. poslovno-turističke burze PUT koja će se održati 22.-24.11. u Mariji Bistrici.

 

Nagradom Simply the best biraju se najuspješniji primjeri dobre prakse u 6 kategorija, i to: ugostiteljstvo, manifestacije (grupe: manifestacije sadržajno inspirirane lokalnim običajima i tradicijom, tematski festivali i događanja višednevnog trajanja i advent), turistička odredišta vjerskog turizma, putničke agencije, inovativni projekti u turizmu i osobe. Osim Kanfanaru i Jakovlji, u Istru ove godine stiže i nagrada Turističkoj zajednici Istarske županije, i to za aplikaciju Gourmet & Wine Lovers, u kategoriji inovativnih projekata u turizmu.

 

Osvajanje ove nagrade snažno je priznanje Kanfanaru za sve napore koje ova općina godinama ulaže u poticanje očuvanja istarskog vola kojemu i dalje prijeti izumiranje, kao i za doprinose u promociji tradicijske gastronomije kroz gastro show Fužijada koji iz godine u godinu, baš kao i smotra volova, privlači sve veći  broj domaćih i stranih posjetitelja te tako uspješno potiče razvoj turizma temeljen na kulturnom nasljeđu i tradiciji Istre.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital