Accessibility icon

Istra Inspirit doživljaj „Morganovo blago“ u Dvigradu

Objavljeno: 21. kolovoza 2014. u kategoriji

U utorak 26. kolovoza s početkom u 19:30 sati u Dvigradu će se održati premijera novog Istra Inspirit doživljaja „Morganovo blago“, osmišljenog na temu legende o blagu kapetana Morgana.

 

Projekt Istra Inspirit zajednički je projekt Istarske županije, Turističke zajednice Istarske županije i Istarske razvojne turističke agencije u sklopu kojega se već treću godinu zaredom održavaju gastro-teatralne manifestafcije diljem Istre, a temeljene na legendama, pričama ili povijesnim činjenicama vezanim za određeno mjesto. Od ove je godine među Istra Inspirit manifestacije uvršten i Kanfanar, odnosno Dvigrad, u kojemu će se održati dvije izvedbe „Morganovog blaga“ – 26. kolovoza s početkom u 19:30 sati i 16. rujna s početkom u 18:30 sati.

 

Događajem će se uprizoriti zanimljivi zakoni iz Dvigradskog statuta i legenda o blagu Henrya Morgana, a sve je osmišljeno kao interaktivni mjuzikl s dvadesetak glumaca i članovima KUD-a „Dvigrada“. Osim predstave/mjuzikla, posjetitelji će moći uživati i u bogatoj večeri tematski vezanoj za samu predstavu.

U cijenu ulaznice od promotivnih 150,00 kn (ulaznice za ostale Istra Inspirit doživljaje su 200,00 kn) uključeno je:

 

– piće dobrodošlice
razgled Dvigrada uz glumačko vodstvo i priču o životu u Dvigradu prema zakonima iz „Dvigradskog statuta“
interaktivan mjuzikl o blagu kapetana Morgana
bogata tematska večera
nastup KUD-a Dvigrad
potraga za blagom kapetana Morgana (nalaznik zadržava škrinju s blagom)
degustacija autohtonih proizvoda
druženje s glumcima

 

Više detalja može se pronaći na web stranicama Istra Inspirita: www.istrainspirit.hr, gdje se mogu i rezervirati ulaznice.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital