Accessibility icon

Individualne konzultacije za prijave projekata na EU fondove za poduzetnike Kanfanara

Objavljeno: 25. travnja 2022. u kategoriji

Kao nastavak projekta poticanja kanfanarskih poduzetnika i OPG-ova za prijave svojih projektnih ideja za sufinanciranje iz EU fondova, Općina Kanfanar omogućit će u narednom periodu besplatne konzultantske usluge za zainteresirane prijavitelje sa svog područja.

Konzultantska pomoć pružit će se u obliku individualnih savjetovanja poduzetnika i drugih zainteresiranih s konzultantima, koji će biti na raspolaganju za pripremu i prijave projekata na dostupne javne pozive.

Termini besplatnih konzultantskih savjetovanja su:

  • utorak 26.4.2022. godine od 10:00 do 13:00 sati u prostorijama Općine Kanfanar
  • utorak 3.5.2022. godine od 16:00 do 19:00 sati u prostorijama Općine Kanfanar

Za dolazak na konzultacije i rezervaciju termina za savjetovanje s konzultantima potrebno je prijaviti se u Općini Kanfanar, putem broja 052/825-003.

Individualna savjetovanja s konzultantima nastavak su projekta započetog prošle godine, kada je održan ciklus od četiri radionice vezane uz EU fondove i pripreme projekata. Na ovaj način Općina Kanfanar želi omogućiti svojim poduzetnicima, OPG-ovima te drugim potencijalnim prijaviteljima lakše pripreme svojih projektnih ideja za prijave za EU fondove te dati podršku u cijelom procesu do same prijave na natječaje, a sve s ciljem poticanja poduzetništva i razvoja novih projekata i inicijativa na području općine.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital