Accessibility icon

I ove godine Sajam knjiga u Domu mladih

Objavljeno: 24. ožujka 2014. u kategoriji

Općina Kanfanar organizira ovog vikenda u kanfanarskom Domu mladih 2. po redu Sajam knjiga u Kanfanaru. Sajam će za posjetitelje biti otvoren u petak 28. ožujka od 16,00 do 20,00 sati te u subotu 29. ožujka od 10,00 do 20,00 sati. Na sajmu će ove godine svoje knjige izložiti četiri izdavačke kuće: Adamić iz Rijeke, Profil iz Zagreba, Errata Corrige iz Poreča i Mathias Flacius iz Labina. Značajan je ovo iskorak za naš Sajam knjiga čija je organizacija započela prošle godine uz sudjelovanje jedne izdavačke kuće. U vrijeme trajanja Sajma biti će dostupni brojni naslovi uz sajamske popuste od 20-50%. U okviru sajma organizirati će se i brojni zanimljivi sadržaji za različite populacije. 

 

Svečano otvorenje 1. Sajma knjiga u Kanfanaru upriličiti će se u petak u 16,00 sati.

 

Istog dana u 18,00 sati upriličiti će se predstavljanje knjige u nakladi kuće Errata Corrige iz Poreča, Sve Renatove Eve autora Drage Orlića, koju čine osobni slikarski biografski zapis Renata Percana, pjesnička i poetska impresija Drage Orlića, te osamdeset do sada javnosti nepoznatih crteža i krokija ovog velikog slikara. Uz autora knjigu će predstaviti prof. Milan Polić.

 

U subotu u 11,00 sati u organizaciji izdavačke kuće Profil organizira se radionica za djecu i mlade Matematičke igra, koju će moderirati Jadranka Krušelj, a Profil je za sve učesnike pripremio i poklon pakete vlastitih materijala. 

 

U 18,30 sati u subotu izdavačka kuća Adamić organizira promociju 2. izdanja slikovnice Mačak z Voloskega. Biti će to pravi happening za kraj Sajma u kojem će sudjelovati autori Elizabet Jovanović i Vedran Ružić, voditeljica Gordana Pejić, te glazbeni gosti ženska klapa Volosko te Duško i Silvana Jeličić.

 

Mnogo je razloga da ovaj vikend odvojite malo vremena i posjetite Sajam knjiga u Kanfanaru.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital