Accessibility icon

Humanitarna pomoć predana u Općinu Gunja

Objavljeno: 9. lipnja 2014. u kategoriji

Humanitarna pomoć koja je prikupljena u Općini Kanfanar dopremljena je i predana prošli tjedan u prihvatni centar Općine Gunja u Županji. Područje Općine Gunja najviše je stradalo u nedavnim poplavama koje su pogodile ovaj dio Slavonije. Po predaji humanitarne pomoći načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić primio je kanfanarskog načelnika Sandra Jurmana te načelnika naše prijateljske Općine Rešetari Zlatka Agu koji je pomogao uspostaviti kontakt između naše Općine i Općine Gunja. Zajedno sa načelnikom Lucićem gosti su obišli područje cijele Gunje te vidjeli razmjere stradanja ovog područja. Tom je prigodom načelnik Gunje prvi put nakon šesnaest dana ušao i u općinske prostorije, koje su očistili i uredili istarski vatrogasci na ispomoći na poplavljenim područjima.

Na kraju je načelnik Lucić zahvalio načelniku Jurmanu i svim žiteljima Općine Kanfanar koji su pomogli u akciji prikupljanja pomoći, te najavio poziv u Gunju po završetku obnove i sanacije područja od posljedica ove katastrofe.

Općina Kanfanar koristi prigodu još jednom zahvaliti svima Vama, žiteljima naše Općine, koji ste sudjelovali i pomogli u ovoj humanitarnoj akciji, te pokazali da naša mala Općina ima veliko srce.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital