Accessibility icon

Humanitarna akcija „Jakna za drugog“ nastavlja se do srijede 25.01.

Objavljeno: 22. siječnja 2017. u kategoriji

 

Zbog velikog interesa, humanitarna akcija „Jakna za drugog“ koju je organizirala Općina Kanfanar uz podršku TV Istre, nastavlja se do srijede 25. siječnja 2017. godine. 

 

Do tog će dana svi oni koji žele pokloniti zimske jakne, kapute i ostalu zimsku odjeću isto moći učiniti u Domu mladih, i to u vremenu od 16 do 17 sati kada će tamo biti organizirano dežurstvo, ili uz prethodnu najavu/dolazak u Općini Kanfanar od 7 do 15 sati (telefonski broj: 825-003). Također, u istom će vremenu odjeću moći preuzeti oni kojima je ona potrebna, kao i svi oni koji na svom području poznaju osobe kojima takva odjeća treba, ali nemaju mogućnosti preuzeti ju. 

 

Ovom humanitarnom akcijom koja je u Općini Kanfanar počela u subotu dosad su prikupljene velike količine zimske odjeće koja će, ako se sva ne podijeli do srijede, biti proslijeđena u mjesta u kojima je iskazana potreba za takvom odjećom. Uz odjeću koja se u Kanfanaru prikupila u subotu, tu je i odjeća koja se do subote skupljala u prostorima TV Istre, pa organizatori pozivaju sve one koji se žele uključiti u ovu humanitarnu akciju (bilo poklanjanjem ili preuzimanjem odjeće) da to učine do srijede. 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital