Accessibility icon

Glazbena Božićna bajka u Kanfanaru

Objavljeno: 21. prosinca 2012. u kategoriji

 

Tradicionalni božićno novogodišnji koncert kojeg organizira Udruga Dvegrajci uz pokroviteljstvo Općine Kanfanar, ove će se godine upriličiti  u subotu 29. prosinca sa početkom u 18,30 sati u župnoj crkvi Svetog Silvestra u Kanfanaru. U programu pod nazivom „ Glazbena božićna bajka u Kanfanaru“ imati ćemo prilike čuti najljepše svjetske i hrvatske božićne pjesme (Tiha noć, White Christmas, O Holy Night, Adeste fideles…) u izvedbi Vivien Galletta i Voljena Grbca, te njihovih gostiju, a sve uz glazbenu pratnju prof. Vladimira Babina. Gosti koncerta su redom mladi već afirmirani pjevači: Antonio Krištofić, Ana Horvat i Lorenza Anna Puhar iz Rovinja koja je porijeklom iz naše Općine.

Voljen Grbac je solist Opere HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, dramski tenor s bogatim opernim repertoarom, za sobom ima tridesetak glavnih uloga, uglavnom talijanskog i hrvatskog opernog repertoara, te niz operetnih i uloga u mjuziklima. Gostovao je na pozornicama mnogih europskih zemalja od Portugala do Rusije. Intenzivno se  bavi i vokalnom pedagogijom u Rijeci i Istri, te su neki od njegovih učenika postali vrlo cijenjeni interpreti na opernoj i pop sceni, a gosti ovog koncerta su također njegovi učenici. Nastupa i na festivalima domaće pop glazbe na kojima je često nagrađivan.

Vivien Galletta je vokalna solistica, članica opernog ansambla HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci. Poznata je po sudjelovanju kao vodeća solistica u projektima ansambla Putokazi, a kao solistica seksteta Put predstavljala je Hrvatsku po prvi put na Eurosongu. Imala je niz zapaženih nastupa na gotovo svim važnijim hrvatskim festivalima ( Zadarfest, MIK, Splitski festival, Marko Polo, Melodije Kvarnera…).

Visoko kvalitetni glazbeni gosti garancija su da će koncert doista bit glazbena bajka, kako mu i ime govori.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital