Accessibility icon

Edukacija o novom sustavu za prijavu i odjavu turista

Objavljeno: 4. ožujka 2016. u kategoriji

Turistička zajednica Općine Kanfanar organizira u srijedu, 09. ožujka 2016. edukaciju za privatne iznajmljivače na temu: “Novi informacijski sustav za prijavu i odjavu turista – eVisitor“.

 

Edukacija će se održati u Domu mladih u Kanfanaru (kod rukometnog igrališta iza crkve) sa početkom u 18,30 sati.

 

Planirano je da će radionica trajati oko 1 sat i 30 minuta. Voditeljica edukacije za korištenje online programa prijave i odjave turista eVisitor je gđa. Marinela Kolić, edukatorica Hrvatske turističke zajednice.

 

Zbog ograničenog broja mjesta, prijava na radionicu je OBAVEZNA, a svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do petka, 04. ožujka 2016. do 12,00 sati isključivo putem emaila tzo@kanfanar.hr slanjem potvrde dolaska.

 

Važno je napomenuti da su svi korisnici eVisitora obvezni preuzeti svoje pristupne podatke, kako bi se mogli služiti sustavom, stoga Turistička zajednica Općine Kanfanar ovim putem poziva sve iznajmljivače s područja Općine Kanfanar koji do sada još nisu preuzeli pristupne podatke za sustav eVisitor da prilikom dolaska na edukaciju obavezno ponesu osobnu iskaznicu.

Ukoliko iznajmljivač ne preuzima podatke osobno, osoba koja to čini u njegovo ime mora imati punomoć te predočiti njegovu i svoju osobnu iskaznicu.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital