Accessibility icon

Dvigradske večeri opernih arija

Objavljeno: 12. srpnja 2012. u kategoriji

 

U petak 13. i subotu 14. srpnja u Dvigradu će se održati još jedan izuzetan kulturni program: Dvigradske večeri opernih arija. Pod vodstvom našeg proslavljenog opernog pjevača (bas – bariton) i docenta na Muzičkoj akademiji u Zagrebu Giorgia Suriana, studenti sa već profesionalnim karijerama izvesti će kostimirane glazbeno scenske varijacije iz poznatih opera. Uz glasovirsku pratnju Lane Bradić u programima će nastupiti Leon Košavić, Ilijana Korać, Matija Meić, Ana Zebić i naravno Giorgio Surian.

U petak 13. srpnja sa početkom u 21,30 sati na programu je adaptacija  opere W. A. Mozarta „Figarov pir“, a program će se upotpuniti sa arijama iz Puccinijevih, Mozartovih i Rossinijevih opera.

U subotu 14. srpnja također u 21,30 sati ne programu su adaptacije opera W. A. Mozarta „Čarobna frula“ i G. Donizzetija „Ljubavni napitak“.

Ulaz je naravno slobodan, pa pozivamo sve ljubitelje glazbe na ove vrhunske programe koje predvodi Giorgio Surian, čovjek koji je nastupio u svim najvećim opernim kućama na svijetu, a već treću godinu za redom nastupa i u Dvigradu.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital