Accessibility icon

Dvigrad Blues Festival u nedjelju u Kanfanaru

Objavljeno: 9. rujna 2021. u kategoriji

Na istarskoj festivalskoj karti niče još jedna nova destinacija. Nakon nekog vremena zatišja bez bluesa u Istri, u Kanfanaru se pokreće novi blues festival – Dvigrad Blues Festival.

Udruga Gustafi, predvođena Edijem Maružinom, uz pomoć Istarske županije i Općine Kanfanar organizira 12.9., u nedjelju, jednodnevnu blues manifestaciju, u maniri američkog juga i starih seoskih fešta, uz dnevnu zabavu koja će početi u podne i trajati do mraka (do oko 20 sati).

Predstavit će se šest blues izvođača: Vervet i Edi East Trance Blues iz Istre, Riccardo Staraj & Midnight Blues Band iz Liburnije, Tomislav Goluban iz Zagorja, Harp Explosion iz Vinkovaca te Mike Sponza iz Italije i Ian Siegal uz UK. Uz službeni dio, u programu će sudjelovati i grupa Paljarica, predvođena Mauriziom Mirković – mladim, a već legendarnim kantadurom koji će na manjem stageu izvesti svoj etno program. Na istoj će pozornici nešto kasnije nastupiti i nekoliko vrsnih blues usnoharmonikaša koji će izvesti svoj egziobicionistički show.

Cijeli program bit će popraćen vrhunskom vinskom ponudom u produkciji Vinistre, kao i ponudom sireva i mliječnih proizvoda sirane Orbanić iz Kašćergani i prušta Pršutarne Tomaso iz Vošteni.

Cijeli je program prvog Dvigrad Blues Festivala besplatan, a uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera održat će se u parku na Placi u Kanfanaru.

Dobrodošli u Kanfanar na vrhunski blues doživljaj!

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital