Accessibility icon

Dječji tjedan u Općini Kanfanar

Objavljeno: 3. listopada 2022. u kategoriji

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna, koji se kao godišnja akcija Saveza Društava Naša djeca tradicionalno održava prvog tjedna u listopadu, Općina Kanfanar i Društvo Naša djeca Kanfanar pripremili su niz aktivnosti i sadržaja za djecu.

Program kreće u ponedjeljak 3.10. kada će se uz prigodni program “Čitamo, pričamo priče” u parku na Placi postaviti i otvoriti kućica za knjige. U kućici će se nalaziti dječje knjige i slikovnice koje će posjetitelji parka moći slobodno koristiti, a cilj je poticati čitanje knjiga kod djece.

U utorak je za djecu organiziran izlet vlakom u Pulu i posjet kazalištu te sudjelovanje na predstavi “Vrtuljak”, a u srijedu će se u Domu mladih u Kanfanaru održati lutkarska predstava “Mužikanti z Berma”, u izvedbi udruge Birikina.

Četvrtak je rezerviran za program “Igramo se zajedno” kada će djeca iz vrtića učiti i igrati tradicijske igre u dvorištu vrtića, a istog će ih dana posjetiti i općinski načelnik.

Osim posjete vrtića, općinski će načelnik posjetiti i učenike prvih razreda OŠ Petra Studenca, u Kanfanar i Sošićima, te ih prigodno darivati povodom početka njihova osnovnoškolskog obrazovanja.

 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital