Accessibility icon

Dječji tjedan 2018.

Objavljeno: 28. rujna 2018. u kategoriji

 

Općina Kanfanar je u suradnji sa Društvom Naša djeca Kanfanar te ustanovama i udrugama sa svoga područja organizirala bogat program obilježavanja Dječjeg tjedna. 

 

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske i osnovnih društava te aktivnost posve posvećena djeci. Trajni ciljevi Dječjeg tjedna su: usmjeriti pozornost najšire javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu, organizirati u tim danima posebne i prigodno odabrane igre, priredbe i stvaralačke aktivnosti djece i za djecu, pokrenuti nove akcije od šireg značaja za razvoj i odgoj djece, kao i poticati volonterski društveni i stručni rad odraslih s djecom te aktivnu participaciju djece u aktivnostima lokalne zajednice i šire.

 

U ponedjeljak će se u 10,00 sati u Galeriji Malenica otvoriti izložba dječjih radova. U utorak će se u školskoj dvorani prikazati kazališni mjuzikl ,,Složna obitelj” za naše polaznike vrtića i školarce. Popodne istog dana učenice 5. i 6. razreda naše škole biti će u gostima kod Ane Ugarković gdje će kroz kreativnu radionicu pripremati večeru te naravno i kušati sve ono što pripreme. U srijedu će se u prostorijama Općine Kanfanar održati sjednica Dječjeg Općinskog vijeća kojoj će prisustvovati i općinski načelnik Sandro Jurman. U četvrtak će polaznici vrtića i osnovnoškolci imati prilike sudjelovati u pokaznoj vatrogasnoj vježbi. U petak će općinski načelnik već tradicionalno posjetiti OŠ Petra Studenca i DV Neven u Kanfanaru. Za kraj u subotu za naše najmlađe organizira se izlet na Jeep & Quad avanturu.

 

Vjerujemo da će i ovaj Dječji tjedan proći u veseloj atmosferi i da će naša djeca uživati u aktivnostima koje su njima namijenjena. 

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital