Accessibility icon

Dječji ljetni kamp u Colonama

Objavljeno: 3. lipnja 2015. u kategoriji

Općina Kanfanar u suradnji sa Društvom “Naša djeca”  i ove godine organizira ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta. U sklopu ljetnog kampa djeca će u razdoblju od 22.06. do 27.06.2015. godine boraviti u kampu Colone u Balama. Općina u suradnji sa poduzećem Mon Perin iz Bala za polaznike kampa osigurava smještaj u opremljenim šatorima. Općina Kanfanar i DND Kanfanar osiguravaju i sve potrebne dodatne sadržaje i stručno vodstvo, te bogati program aktivnosti i animacije. Roditelji participiraju u troškovima prehrane u iznosu od 550,00 kuna, a uključuje svakodnevno doručak, marendu,ručak, užinu i večeru. 

 

Zainteresirani roditelji za boravak djece u kampu mogu se prijaviti u Jedinstveni upravni odjel općine Kanfanar do 12.06.2015. godine. Učenicima OŠ Petra Studenca prijavnice će biti podijeljene u školi, a iste se mogu dobiti u JUO Općine Kanfanar ili preuzeti na ovoj web stranici.

 

Prije odlaska u kamp zainteresirani roditelji pozvati će se na sastanak na kojem će biti detaljnije prezentiran program ljetnog kampa.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital