Accessibility icon

Čestitka za Svjetski dan učitelja

Objavljeno: 5. listopada 2015. u kategoriji

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. Učitelj je stručna osoba visokih radnih, obrazovnih i etičkih kvaliteta educirana za rad u vrtiću, školi ili na fakultetu.

Taj je dan prigoda da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni.

 

Načelnik Općine Kanfanar je povodom Svjetskog dana učitelja Osnovnoj školi Petra Studenca te Dječjem vrtiću Neven uputio čestitku slijedećeg sadržaja:

 

Poštovane učiteljice i poštovani učitelji,


Povodom Svjetskog dana učitelja upućujem Vam srdačnu čestitku, uz zahvalnost što svojim radom doprinosite razvoju fizičkih i psihičkih potencijala Vaše i naše djece, te im na taj način pomažete u postizanju individualnog maksimuma. Znanjem koje prenosite mladim naraštajima dajete veliki doprinos razvoju društva u cjelini i ispunjavate potrebe budućih generacija. Sa iskrenom vjerom da će i u našem društvu Vaša uloga dobiti status koji zaslužuje, želim da i nadalje ustrajete u svom radu. Zahvaljujem Vam na dosadašnjoj suradnji.


Srdačan pozdrav.

 

Načelnik Općine Kanfanar

Sandro Jurman

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital