Accessibility icon

Božićni sajam ove nedjelje u Kanfanaru

Objavljeno: 14. prosinca 2021. u kategoriji

Ususret nadolazećim božićnim i novogodišnjim blagdanima, u nedjelju 19.12. u parku kod Place u Kanfanaru održat će se božićni sajam, uz brojne prigodne popratne sadržaje.

Program će se odvijati od 14 sati, kada na Placi počinje i podjela darova Djeda Božićnjaka kanfanarskim mališanima, a najmlađe posjetitelje očekuju i vožnje božićnim vlakićem kroz Kanfanar.

U isto vrijeme započet će i božićni sajam na kojemu će posjetitelji moći pronaći razne proizvode, rukotvorine i druge zanimljive poklone za pod bor, a na sajmu će se tako naći lokalni domaći proizvodi OPG-ova, zanimljivi unikatni radovi kanfanarskih umjetnika i hobista, kreativni suveniri i predmeti s istarskim motivima (majice, šalice…), Dvegrajski zbornici i druga izdanja Udruge Dvegrajci, božićni kolači itd., a premijerno će se moći kupiti i replike naušnica pronađenih kraj Dvigrada koje izrađuje zlatarnica „David“ iz Pule.

Za glazbeni će se ugođaj pobrinuti Edi Maružin i Banditi koji s programom kreću već u 14:30 sati te kanfanarska ženska klapa „Agata“, dok će se cijelo vrijeme uživati moći i u prigodnoj adventskoj gastronomskoj ponudi (pečene i kuhane domaće kobasice, kuhano vino, kuhani gin…).

Uz glazbeni, gastronomski i sajmeni program, zabave u Kanfanaru neće nedostajati, svi se posjetitelji pozivaju da već od 14 sati posjete Kanfanar i uživaju u atmosferi blagdana pred nama.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital