Accessibility icon

Božićni pokloni za umirovljenike, nezaposlene i korisnike socijalnih prava

Objavljeno: 15. prosinca 2011. u kategoriji

Na temelju odluke Općinskog načelnika Općina Kanfanar će i ove godine povodom božićno novogodišnjih blagdana dodijeliti poklon pakete i poklon bonove umirovljenicima, nezaposlenima s evidencije zavoda za zapošljavanje, članovima seoskih poljoprivrednih domaćinstvima (osobe starije od 69 godina bez mirovine) i korisnicima socijalnih prava.

 
Umirovljenici sa mirovinom manjom od 1.500,00 kn će dobiti novčani bon u vrijednosti od 150 kn i poklon paket prehrambenih proizvoda, umirovljenici sa mirovinom većom od 1.500,00 kn, članovi seoskih poljoprivrednih domaćinstava i nezaposleni novčani bon u vrijednosti od 100,00 kn i poklon paket prehrambenih proizvoda. Korisnici socijalnih prava dobiti će novčani bon u vrijednosti 150,00 kn i poklon paket.

 
Poklon paketi i bonovi mogu se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar u utorak 20. i srijedu 21. prosinca 2011. godine.
 

Umirovljenici moraju donijeti zadnji odrezak od mirovine, nezaposleni karton ovjeren od zavoda, a ostali osobne iskaznice.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital