Accessibility icon

BOŽIĆNI POKLONI UMIROVLJENICIMA, NEZAPOSLENIMA I NOSIOCIMA SOCIJALNE ISKAZNICE

Objavljeno: 20. prosinca 2010. u kategoriji

Na temelju odluke Općinskog načelnika Općina Kanfanar će povodom božićno novogodišnjih blagdana dodijeliti poklon pakete i poklon bonove umirovljenicima, nezaposlenima s evidencije zavoda za zapošljavanje, članovima seoskih poljoprivrednih domaćinstvima (osobe starije od 69 godina bez mirovine) i nosiocima socijalne iskaznice.

 
Umirovljenici sa mirovinom manjom od 1.500,00 kn će dobiti novčani bon u vrijednosti od 150 kn i poklon paket prehrambenih proizvoda, umirovljenici sa mirovinom većom od 1.500,00 kn, članovi seoskih poljoprivrednih domaćinstava i nezaposleni novčani bon u vrijednosti od 100,00 kn i poklon paket prehrambenih proizvoda, a nosioci socijalne iskaznice novčani bon u vrijdnosti 200,00 kn i poklon paket.

 
Do sada su vrijedniji bon dobivali umirovljenici sa mirovinom manjom od 1.000,00 kn, a ovom je odlukom to pravo povećano na one čija je mirovina manja od 1.500,00 kn.
 

Poklon paketi i bonovi mogu se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar dana 21. i 22. prosinca 2010. godine.
 

Umirovljenici moraju donijeti zadnji odrezak od mirovine, nezaposleni karton ovjeren od zavoda, a ostali osobne iskaznice.

 
 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital