Božićni koncert Maria Lipovšeka Battifiace i Karin Kuljanić u Kanfanaru

Objavljeno: 24. prosinca 2019. u kategoriji

Općina Kanfanar i Udruga Dvegrajci pozivaju na tradicionalni božićni koncert koji će se održati u subotu 28.12. u župnoj crkvi svetog Silvestra u Kanfanaru, s početkom u 18 sati.

Ove godine nastupit će Mario Lipovšek Battifiaca i Karin Kuljanić, koji za koncert pripremaju poznate božićne pjesme, ali i pjesme koje su obilježile karijere ovih naših poznatih glazbenika.

Mario Lipovšek Battifiaca poznati je radijski i televizijski voditelj, ali i pjevač čiji je glazbeni izričaj usmjeren na pjesme na čakavici, s kojima često nastupa i na MIK-u (Melodije Istre i Kvarnera), na kojemu je i višestruko nagrađivan. Osim na MIK-u, Mario Battifiaca nastupao je i na brojnim drugim festivalima, a nagrade osvajao i na Čansonfestu, Zadarfestu, Dori…

Uz njega, na koncertu će nastupiti i Karin Kuljanić, također višestruka dobitnica nagrada MIK-a i glazbenica poznata po svojim interpretacijama čakavaskih balada. Uz brojne glazbene uspjehe koje je ostvarila na MIK-u, njezinu su karijeru obilježile i nagrade s drugih festivala, kao što su Splitski festival, Zagrebfest, Zadar-fest…

Glazbenoj priči Maria Battifiace i Karin Kuljanić pridruži će se i Robert Grubišić kao klavirska pratnja. Koncertom koji počinje u 18 sati završit će i program prosinačkih događanja u Kanfanaru.

Dobrodošli!

Arhiva novosti

Pravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital