Accessibility icon

Blagdanski pokloni umirovljenicima, nezaposlenima i korisnicima socijalnih prava

Objavljeno: 16. prosinca 2014. u kategoriji

Općina Kanfanar će i ove godine povodom božićno novogodišnjih blagdana dodijeliti poklon bonove i pakete svim umirovljenicima, nezaposlenima s evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, članovima seoskih poljoprivrednih domaćinstvima (osobe starije od 69 godina bez mirovine) i korisnicima socijalnih prava. Usprkos negativnim trendovima u financiranju JLS i smanjenju Proračuna Općine Kanfanar za 2014. godinu, za realizaciju navedenih blagdanskih poklona Općina je osigurala 80 tisuća kuna.

 

Odlukom Općinskog načelnika, korisnici socijalnih prava i umirovljenici sa mirovinom manjom od 1.500,00 kn će dobiti novčani bon u vrijednosti od 150 kn, umirovljenici sa mirovinom većom od 1.500,00 kn, članovi seoskih poljoprivrednih domaćinstava i nezaposleni novčani bon u vrijednosti od 100,00 kn. Uz bonove svi će dobiti i poklon paket prehrambenih proizvoda.

 

Poklon paketi i bonovi mogu se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar u ponedjeljak 22. i utorak 23. prosinca 2014. godine.

 

Umirovljenici moraju donijeti zadnji odrezak od mirovine, nezaposleni karton ovjeren od HZZ-a, a ostali osobne iskaznice

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital