Accessibility icon

Biračka mjesta u Općini Kanfanar

Objavljeno: 29. listopada 2015. u kategoriji

REPUBLIKA HRVATSKA

IZBORNO POVJERENSTVO 

VIII IZBORNE JEDINICE

Klasa: 013-02/15-01/33

Urbroj: 0-15-01-85

Pazin,  22. listopada 2015.g. 

 

 

 

    Na temelju članka 61. točka 2. i članka 68. točka 1. Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor («Narodne novine» 66/15 – pročišćeni tekst i 105/15 – Odluka i Rješenje Ustavnog suda Republike Hrvatske, broj U-I-1397/15, dalje Zakon) Izborno povjerenstvo VIII Izborne jedinice, donosi

 

R J E Š E N J E

 

O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA

 

 

    Za područje VIII. Izborne jedinice i XII Izborne jedinice (za birače koji glasuju na području VIII Izborne jedinice) određuju se biračka mjesta:

 

 

OPĆINA KANFANAR

 

1. Biračko mjesto broj 1 – u KANFANARU, Osnovna škola «Petra Studenca», Dvigradska br. 3,  obuhvaća birače s prebivalištem u Kanfanaru i Okreti.

 

2. Biračko mjesto broj 2 – u SOŠIĆIMA, Područna osnovna škola u Sošićima, obuhvaća birače s prebivalištem u Sošićima, Brajkovićima, Bubanima, Kurilima, Limskom kanalu, Matohancima, Pilkovićima, Putinima, Šorićima i Žuntićima.

 

3. Biračko mjesto broj 3 – u BARATU, Osnovna škola u Baratu, obuhvaća birače s prebivalištem u Baratu, Červarima, Draguzetima, Dubravcima i Ladićima.

 

4. Biračko mjesto broj 4 – u MRGANIMA, na kućnom broju 45, obuhvaća birače s prebivalištem u Mrganima, Juralu i Korenićima.

 

5. Biračko mjesto broj 5 – u MARIĆIMA, Društveni dom u Marićima, obuhvaća birače s prebivalištem u Marićima, Burićima i Maružinima.

 

 

  PREDSJEDNIK IZBORNOG POVJERENSTVA

                                   VIII IZBORNE JEDINICE

 

                                                      Iztok Krbec, v.r.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital