Accessibility icon

BALE I KANFANAR ZAJEDNIČKI U NIZ PROJEKATA

Objavljeno: 7. travnja 2011. u kategoriji

Načelnici općina Bale i Kanfanar, Edi Pastrovicchio i Sandro Jurman najavili su na jučerašnjoj konferenciji za novinare nove vidove suradnje ovih dviju susjednih općina, za koje kažu da su oduvijek povezane.

Djeca iz Kanfanara besplatno će u srpnju ljetovati u baljanskim kampovima San Polo i Colone, kojima kao što je poznato upravlja tvrtka Mon Perin. U to će vrijeme u kampovima ljetovati i mladi Bala, kazao je Edi Pastrovicchio.

– U općini Kanfanar dosad smo u ljetnim mjesecima organizirali školu plivanja, pa je ovo korak više. Provest ćemo anketu u školi te vidjeti koliko će djece, učenika viših razreda, sudjelovati. Zadovoljan sam što smo prvi put ove godine vodili djecu na snijeg, a sada im pružamo mogućnost, zahvaljujući Općini Bale, i dužeg boravka na moru, kazao je Jurman.

Dvije općine, odnosno njihovi načelnici najavili su suradnju na više razina.

Najavljena je tako suradnja dviju komunalnih tvrtki te osnivanje zajedničkog komunalnog redarstva. Objedinit će se i turistička promocija – manifestacija i turističkih subjekata. Prva u nizu zajedničkih aktivnosti na promoviranju turističkih sadržaja bit će predstavljanje biciklističkih staza. (Tekst preuzet sa barkun.hr)

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital