Accessibility icon

Agenciji M-G Express nagrada „Simply the best“

Objavljeno: 17. studenoga 2017. u kategoriji

 

U sklopu 19. poslovno-turističke burze PUT koja se od 15. do 17.11. održala u Splitu, a kada se tradicionalno dodjeljuju i godišnje turističke nagrade “Simply the best” za postignuća u turizmu u raznim kategorijama, turističkoj agenciji M-G Express iz Kanfanara (Brajkovići) dodjeljena je nagrada u kategoriji putničkih agencija. Kao jedini dobitnik u ovoj kategoriji, agencija M-G Express pohvaljena je za za suradnju s TZ Općine Kanfanar u razvoju novih turističkih proizvoda i programa te uključivanje lokalne zajednice u te programe. Nagradu je za agenciju preuzela vlasnica Maria-Gracia Baćac. 

 

Uz Kanfanar, od istarskih predstavnika nagrade su osvojili i TZ Istarske županije za Istria Gourmet festival u kategoriji manifestacija eno-gastronomskog sadržaja, TZ Općine Žminj za kreativnu seriju manifestacija inspiriranih lokalnim običajima kojima se obogaćuje turistička ponuda Žminja i Istre i TZ Općine Fažana za inovativnost projekta Mala ribarska akademija srdela i i seriju edukativnih i gastronomskih sadržaja koji, inspirirani lokalnim običajima i životom potiču održiv turistički razvoj mjesta.

 

 

Turistička nagrada “Simply the best” agenciji M-G Express, koju dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i stručni turistički časopis Way to Croatia, je već druga pristigla u Općinu Kanfanar, nakon što je prošle godine Jakovlja osvojila nagradu u kategoriji manifestacija inspiriranih lokalnim običajima i tradicijom. 

 

 

Čestitamo Agenciji M-G Express i svim ostalim laureatima iz Istre.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital