Accessibility icon

3. Sajam knjiga u Kanfanaru

Objavljeno: 12. svibnja 2015. u kategoriji

Općina Kanfanar treću godinu za redom organizira manifestaciju pod nazivom Sajam knjiga u Kanfanaru. Sajam će se održati u Domu mladih u petak 15. svibnja, i biti će otvoren  za posjetitelje od 11,00 do 21,30 sat. Na sajmu će ove godine svoje knjige izložiti četiri izdavačke kuće: Adamić iz Rijeke, Naklada Panda iz Zagreba, Errata Corrige iz Poreča i Udruga Dvegrajci iz Kanfanara. U vrijeme trajanja Sajma biti će dostupni više od 150 naslova uz sajamske popuste od 20-50%. 

 

Sajma knjiga u Kanfanaru svečano će se otvoriti u 11,00 sati. Odmah po otvaranju, u 11,30 sati, u organizaciji Naklade Panda održati će se kreativna radionica za djecu „Igram se i učim“ koju će pohoditi učenici OŠ Petra Studenca iz Kanfanara te predškolci iz kanfanarskog vrtića, ali i svi drugi zainteresirani su dobrodošli.

 

U 19,00 sati upriličiti će se predstavljanje knjige Borisa Pavelića “Smijeh slobode – uvod u Feral Tribune”, u nakladi izdavačke kuće Adamić. Uz autora knjige na promociji će sudjelovati Viktor Ivančić, Predrag Lucić, Boris Dežulović, Dragan Ogurlić i Branko Mijić. Po završetku promocije publika će imati prilike vidjeti stand up show Predraga Lucića i Borisa Dežulovića „Melodije smijeha i slobode“.

 

Zatvaranje Sajma predviđeno je u 21,30 sati, a vi pronađite malo vremena jer razloga je dovoljno da posjetite 3. Sajam knjiga u Kanfanaru.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital