Accessibility icon

3. radionica iz ciklusa radionica o korištenju EU fondova

Objavljeno: 5. listopada 2021. u kategoriji

U četvrtak 7.10.2021. godine s početkom u 19 sati u Domu mladih u Kanfanaru održat će se treća po redu radionica iz ciklusa radionica o EU fondovima koje organizira Općina Kanfanar.

Nakon što su kroz prve dvije radionice polaznici mogli saznati o osnovnim pojmovima vezanim uz EU fondove, područjima financiranja iz europskih sredstava, procesu pripreme projektne dokumentacije i logičnoj matrici projekta, u trećoj će radionici biti predstavljeni konkretni primjeri uspješno prijavljenih i realiziranih EU projekata iz Hrvatske. Kroz predstavljanje primjera dobre prakse polaznicima će se skrenuti pozornost na što treba paziti kod prijave i implementacije projekata, a tijekom radionice s polaznicima će se razraditi i njihove projektne ideje.

Osim kroz radionice, polaznicima s područja Općine Kanfanar će se pomoć u pripremi i prijavi svojih EU projekata pružiti i kroz osiguranje besplatne stručne pomoći konzultanta.

Nakon treće radionice, predviđena je još jedna završna radionica u ovom ciklusu, a pomoć konzultanta polaznici će moći koristiti i u daljenjem razdoblju, sukladno otvorenim javnim pozivima za dodjele bespovratnih sredstava.

Prijave za sudjelovanje na radionici primaju se na e-mail adresu: opcina@kanfanar.hr.

 

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital