Accessibility icon

1. Sajam knjiga u Kanfanaru

Objavljeno: 22. travnja 2013. u kategoriji

Općina Kanfanar, u suradnji sa izdavačkom kućom Adamić iz Rijeke, organizira ovog vikenda u kanfanarskom Domu mladih 1. Sajam knjiga u Kanfanaru. Sajam će za posjetitelje biti otvoren u petak i subotu, 26. i 27. travnja od 10,00 do 20,00 sati. Na sajmu će biti izloženo više od 150 naslova u izdanju Adamića, koji će u vrijeme trajanja Sajma knjiga biti dostupni uz popuste od 20-50%. U okviru sajma organizirati će se i brojni zanimljivi sadržaji za različite populacije.

Svačano otvorenje 1. Sajma knjiga u Kanfanaru upriličiti će se u petak u 12,00 sati.

U petak u 12,15 sati održati će se dječji program sa čitanjem priča za vrtićku djecu i učenike nižih razreda osnovne škole. Istog dana u 18,00 sati organizirano je predavanje vodećeg hrvatskog homeopata i praktičara terapije biljem Ivana Lesingera, te predstavljanje njegovih knjiga iz serije Kućna biljna ljekarna.

U subotu u 12,00 sati predstaviti će se serija knjiga Karin Baloh Martić „Znakovi“ (Vatreni, Zemljani, Zračni i Vodeni).

U 18,00 sati u subotu predstaviti će se knjiga Blago Jadrana autora Danijela Frke i Jasena Mesića. U 19,30 biti će predstavljanje monografije Opatija The Pearl autora Voljena Grpca uz prigodni glazbeni program ovog sjajnog glazbenika.

Ova vrijedna manifestacija koja se prvi put organizira u našoj općini prilika je da se svi zajedno približimo knjizi i nabavimo poneku uz povoljnije cijene, da susretnemo popularne autore i popratimo zanimljive prezentacije nekih knjiga, i da se svi zajedno zabavimo. Podržite ovu manifestaciju, koju želimo pretvoriti u tradicionalnu, svojim posjetom.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital