Accessibility icon

Obavijesti o privremenoj regulaciji prometa na D303

Objavljeno: 19. siječnja 2017. u kategoriji

Ovim putem obavještavamo Vas o zatvaranju za sav promet dijela državne ceste D303 na dionici raskrižja s državnom cestom D75 (skretanje za Limski kanal) do naselja Kurili, od 23.01.2017. do 02.02.2017., a u svrhu izvođenja radova ojačanja kolničke konstrukcije postupkom reciklaže. Radovi će se izvoditi u cjelokupnoj širini ceste zbog dimenzija stroja za izvođenje reciklaže kolničke konstrukcije te je zbog toga nužno cestu zatvoriti za sav promet.

 

 Sa ciljem da Vas što kvalitetnije informiramo o planiranom režimu prometa te kako biste u navedenom razdoblju imali što manje poteškoća u svakodnevnom funkcioniranju,  ostavljamo Vam sve prikupljene informacije od strane investitora (Hrvatske ceste) i izvođača (Cesta d.o.o. Pula) kao i autobusnih prijevoznika (Autotrans i Brioni Pula).

 

Privremena regulacija prometa

 

Izvođač radova će u ponedjeljak 23. siječnja postaviti znakove za privremenu regulaciju prometa na određenim raskrižjima nakon čega počinje privremeni režim prometa.

 

Obilazni pravac iz smjera Kanfanara prema Rovinju i obrnuto:

  – za vozila do 3 tone je preko Svetvinčenta i Krmeda,

  – za vozila preko 3 tone obilazak je preko Vodnjana i Bala.

 za isti smjer preko Istarskog Ipsilona promet se preusmjerava preko čvora Vodnjan sjever.

 Obilazni pravac iz smjera Rovinja prema Kanfanaru:

 za vozila preko 3 tone je preko Limskog kanala na Istarski ipsilon čvor Medaki.

 

Autobusni prijevoz za učenike OŠ Petra Studenca

 

Detaljne informacije učenici će dobiti dobiti u OŠ Petra Studenca.

 

Autobusni prijevoz redovnim linijama i prijevoz srednjoškolaca

 

Autobusni prijevoz redovnih autobusnih linija (kojeg koriste učenici

srednjih škola) odvijati će se zaobilaznim pravcem preko čvora Medaki putem Istarskog Ipsilona.   Vozni red za autobuse prema Rovinju pomiče se za 10 minuta ranije te će autobusi u Kanfanar i Okrete dolaziti ranije dok će u Brajkoviće i Putine dolaziti prema voznom redu. Autobusne linije koje koriste srednjoškolci za Pazin kretati će prema normalnom voznom redu te će u Putine i Brajkoviće dolaziti u uobičajno vrijeme dok će dolazak u Kanfanar biti kasniji za 10 minuta od dosadašnjeg voznog reda. Detaljnije informacije o voznom redu autobusa moguće je dobiti i Autobusnom kolodvoru u Rovinju te od prijevoznika (Autotrans Rijeka) na telefon 060/333-111.

 

Molimo sve sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje u ovom periodu u kojem je cestu nužno zatvoriti za promet, te Vam u slučaju poteškoća stojimo na raspolaganju za sve  nformacije kojima raspolažemo te eventualno za potrebnu komunikaciju prema ostalim subjektima važnima za provođenje ovog zahvata.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital