Accessibility icon

4. Sajam knjiga u Kanfanaru

Objavljeno: 5. travnja 2016. u kategoriji

 

Sajam knjiga u Kanfanaru postao je tradicionalna manifestacija posvećena knjigama koja ove godine doživljava svoje četvrto izdanje. Ovogodišnji Sajam će se održati u Domu mladih u petak 08. travnja i biti će otvoren  za posjetitelje od 11,00 do 20,00 sat. Na sajmu će ove godine svoje knjige izložiti izdavačka kuća Adamić iz Rijeke, koja je i ove godine suorganizator Sajma, Naklada Panda iz Zagreba, Udruga Dvegrajci iz Kanfanara i Društvo „Naša djeca“ iz Pazina. U vrijeme trajanja Sajma biti će dostupni više stotinjak naslova uz prigodne sajamske popuste. 

 

Sajam knjiga u Kanfanaru svečano će se otvoriti u 11,00 sati. Nakon svečanog otvorenju, u 11,30 sati, u organizaciji Društva Naša djeca Pazin održati će se promocija slikovnice/pjesmarice “Između svijeta dva”, koju će uz zabavni animacijski program za djecu voditi autorice Marina Marušić (tekst), Paula Jurman (glazba) i Gea Rajić (ilustracija). Ovu će promociju organizirano posjetiti učenici OŠ Petra Studenca iz Kanfanara te predškolci iz kanfanarskog vrtića, ali i svi drugi zainteresirani su dobrodošli.

 

U 19,00 sati upriličiti će se predstavljanje nove hit knjige izdavačke kuće Adamić “Igraonica za odrasle: Polet 1976.-1990.” autora Željka Krušelja. Uz autora knjige na promociji će sudjelovati Zoran Simić, Ranko Borovečki i u ime izdavača Dragan Ogurlić. Po završetku promocije, u 20,00 sati  predviđeno je zatvaranje Sajma uz glazbeni program u kojem će nastupiti poznati riječki glazbeni par Voljen Grbac i Vivien Galletta i njihova gošća i naša Kanfanarka Marija Meden.

 

Sasvim dovoljno razloga da u petak pronađete malo vremena da posjetite 4. Sajam knjiga u Kanfanaru.

Arhiva novosti

Izjava o pristupačnostiPravila privatnosti Copyright © 2019. Sve prava zadržana Izrada web stranica: Play Digital