Početna

Novosti

TENISKI TURNIR POVODOM DANA OPĆINE

Četvrtak, 10.9.2009.

TENISKI TURNIR POVODOM DANA OPĆINE

Povodom svečanosti održavanja dana Općine Kanfanar, mala skupina teniskih rekreativaca-amatera pod pokroviteljstvom Općine želi okupiti sve ljubitelje tog sporta u našoj Općini i organizirati jedan mini turnir.
Zbog ograničenosti održavanja turnira na samo jedan dan i nedostatka adekvatnih teniskih terena turnir bi se odigrao u Sošićima i to za kategoriju preko 16 godina. Na turnir se mogu prijaviti samo stanovnici  naše Općine.
Ovom prigodom napravila bi se i prezentacija projekta osnivanja teniskog kluba, stoga pozivamo i mlađe uzraste da dođu sa svojim roditeljima i upoznaju se sa mogućnošću otvaranja škole tenisa.


Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti sms porukom sadržaja: Ime i prezime, godina rođenja i prebivalište na broj 098 175 36 11 ili na email:  tkdvigrad@gmail.com najkasnije do 20.09.2009.


Ovisno o broju prijavljenih, napravila bi se satnica takmičenja i propisala pravila. Svaki prijavljeni član biti će pravovremeno obaviješten o mjestu i terminu održavanja. U slučaju velikog broja prijavljenih umjesto pojedinačnog turnira odigrao bi se turnir u parovima.
Za sve nejasnoće slobodno se obratite na gore naveden broj telefona ili e-mail.


Voditelj projekta: David Meden

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj