Početna

Novosti

TENISKI TURNIR POVODOM DANA OPĆINE

Četvrtak, 10.9.2009.

TENISKI TURNIR POVODOM DANA OPĆINE

Povodom svečanosti održavanja dana Općine Kanfanar, mala skupina teniskih rekreativaca-amatera pod pokroviteljstvom Općine želi okupiti sve ljubitelje tog sporta u našoj Općini i organizirati jedan mini turnir.
Zbog ograničenosti održavanja turnira na samo jedan dan i nedostatka adekvatnih teniskih terena turnir bi se odigrao u Sošićima i to za kategoriju preko 16 godina. Na turnir se mogu prijaviti samo stanovnici  naše Općine.
Ovom prigodom napravila bi se i prezentacija projekta osnivanja teniskog kluba, stoga pozivamo i mlađe uzraste da dođu sa svojim roditeljima i upoznaju se sa mogućnošću otvaranja škole tenisa.


Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti sms porukom sadržaja: Ime i prezime, godina rođenja i prebivalište na broj 098 175 36 11 ili na email:  tkdvigrad@gmail.com najkasnije do 20.09.2009.


Ovisno o broju prijavljenih, napravila bi se satnica takmičenja i propisala pravila. Svaki prijavljeni član biti će pravovremeno obaviješten o mjestu i terminu održavanja. U slučaju velikog broja prijavljenih umjesto pojedinačnog turnira odigrao bi se turnir u parovima.
Za sve nejasnoće slobodno se obratite na gore naveden broj telefona ili e-mail.


Voditelj projekta: David Meden