Početna

Novosti

Prijem za Marinu Relić i BKOSIŽ „Istrijana“

Četvrtak, 12.4.2018.

Prijem za Marinu Relić i BKOSIŽ „Istrijana“

 

Načelnik Općine Kanfanar Sandro Jurman je sa svojim suradnicima upriličio svečani prijem za Marinu Relić, uspješnu boćaricu iz općine Kanfanar i članicu Boćarskog kluba osoba s invaliditetom Istarske županije „Istrijana“, u čijoj su pratnji bili predsjednik BKOSIŽ „Istrijana“ Davor Komar i Marinina majka Tatjana.

 

Marina je u prošloj godini ostvarila cijeli niz uspješnih rezultata na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima, od kojih je najvrjedniji naslov državne prvakinje za 2017. godinu. U BKOSIŽ „Istrijana“ redovito trenira četiri godine, i to svakodnevno po tri sata. Marinu i u ovoj godini očekuju brojna jaka natjecanja.

 

U ugodnom razgovoru Davor Komar je predstavnike Općine upoznao s radom kluba, koji je najtrofejniji boćarski Klub osoba s invaliditetom u Hrvatskoj, ali i sa problematikom s kojom se susreću u svom djelovanju. Marina je izrazila zadovoljstvo uvjetima rada u klubu. Načelnik Jurman je ovom prigodom upoznao Marinu da joj je Općina Kanfanar osigurala sredstva za nabavku njenih novih boća, te da će Općina i nadalje pomagati BKOSIŽ „Istrijana“ u njihovom radu.

 

Prijem je završen obostranim željama da se dobra suradnja Općine Kanfanar i BKSOIŽ Istrijana nastavi i ubuduće, uz dobre rezultate koji sigurno neće izostati.

 

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj