Početna

Novosti

Povelja Naj-akcija 2017. Općini Kanfanar

Srijeda, 22.11.2017.

Povelja Naj-akcija 2017. Općini Kanfanar

Jučer je u Zagrebu održano tradicionalno godišnje Savjetovanje akcije „Gradovi i općine –prijatelji djece. Akcija je pokrenuta 1999. godine i ove godine slavi punoljetnost. Brojka od 67 Gradova i Općina-prijatelja djece, među kojima je i  općina Kanfanar dokaz je da je to hvalevrijedna akcija kojom se potiče lokalne zajednice da ulažu u djecu, u njihovo sigurno i zdravo okruženje,zdravlje, obrazovanje, kulturu, sport, slobodno vrijeme, pružaju  podršku roditeljima u odgoju djece, ali iznad svega da se čuje glas djece i uvažavaju njihova mišljenja.

 

U sklopu godišnjeg Savjetovanja tradicionalno su proglašene i Naj-akcije u 2017 godine. Između mnogobrojnih prijavljenih akcija iz cijele Hrvatske koje su nagrađene zahvalnicama , Općini Kanfanar dodijeljena je povelja za uspješno provedenu Naj-akciju pod nazivom Zimski i ljetni kampovi-prijateljstvo Istre i Slavonije. Radi se o programu koji već duži niz godina obuhvaća zimski kamp za našu djecu u Slavoniji uz domaćinstvo Općine Rešetari, te ljetne kampove u kampu Colone za naše osnovnoškolce i djecu iz prijateljskih Rešetara.

 

Ova prestižna nagrada potvrda je kontinuiranog rada Općine Kanfanar usmjerenog na djecu i mlade, ali i dodatni motiv i poticaj za buduće aktivnosti.

 

Čestitke i zahvale upućujemo svim volonterima koji sudjeluju u organizaciji ovih programa, prijateljima iz Rešetara i naravno svoj djeci koja sudjeluju u našim kampovima.

 


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj