Početna

Novosti

Povelja Naj-akcija 2017. Općini Kanfanar

Srijeda, 22.11.2017.

Povelja Naj-akcija 2017. Općini Kanfanar

Jučer je u Zagrebu održano tradicionalno godišnje Savjetovanje akcije „Gradovi i općine –prijatelji djece. Akcija je pokrenuta 1999. godine i ove godine slavi punoljetnost. Brojka od 67 Gradova i Općina-prijatelja djece, među kojima je i  općina Kanfanar dokaz je da je to hvalevrijedna akcija kojom se potiče lokalne zajednice da ulažu u djecu, u njihovo sigurno i zdravo okruženje,zdravlje, obrazovanje, kulturu, sport, slobodno vrijeme, pružaju  podršku roditeljima u odgoju djece, ali iznad svega da se čuje glas djece i uvažavaju njihova mišljenja.

 

U sklopu godišnjeg Savjetovanja tradicionalno su proglašene i Naj-akcije u 2017 godine. Između mnogobrojnih prijavljenih akcija iz cijele Hrvatske koje su nagrađene zahvalnicama , Općini Kanfanar dodijeljena je povelja za uspješno provedenu Naj-akciju pod nazivom Zimski i ljetni kampovi-prijateljstvo Istre i Slavonije. Radi se o programu koji već duži niz godina obuhvaća zimski kamp za našu djecu u Slavoniji uz domaćinstvo Općine Rešetari, te ljetne kampove u kampu Colone za naše osnovnoškolce i djecu iz prijateljskih Rešetara.

 

Ova prestižna nagrada potvrda je kontinuiranog rada Općine Kanfanar usmjerenog na djecu i mlade, ali i dodatni motiv i poticaj za buduće aktivnosti.

 

Čestitke i zahvale upućujemo svim volonterima koji sudjeluju u organizaciji ovih programa, prijateljima iz Rešetara i naravno svoj djeci koja sudjeluju u našim kampovima.

 


Fotogalerija