Početna

Novosti

Agenciji M-G Express nagrada „Simply the best“

Petak, 17.11.2017.

Agenciji M-G Express nagrada „Simply the best“

 

U sklopu 19. poslovno-turističke burze PUT koja se od 15. do 17.11. održala u Splitu, a kada se tradicionalno dodjeljuju i godišnje turističke nagrade "Simply the best" za postignuća u turizmu u raznim kategorijama, turističkoj agenciji M-G Express iz Kanfanara (Brajkovići) dodjeljena je nagrada u kategoriji putničkih agencija. Kao jedini dobitnik u ovoj kategoriji, agencija M-G Express pohvaljena je za za suradnju s TZ Općine Kanfanar u razvoju novih turističkih proizvoda i programa te uključivanje lokalne zajednice u te programe. Nagradu je za agenciju preuzela vlasnica Maria-Gracia Baćac. 

 

Uz Kanfanar, od istarskih predstavnika nagrade su osvojili i TZ Istarske županije za Istria Gourmet festival u kategoriji manifestacija eno-gastronomskog sadržaja, TZ Općine Žminj za kreativnu seriju manifestacija inspiriranih lokalnim običajima kojima se obogaćuje turistička ponuda Žminja i Istre i TZ Općine Fažana za inovativnost projekta Mala ribarska akademija srdela i i seriju edukativnih i gastronomskih sadržaja koji, inspirirani lokalnim običajima i životom potiču održiv turistički razvoj mjesta.

 

 

Turistička nagrada "Simply the best" agenciji M-G Express, koju dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i stručni turistički časopis Way to Croatia, je već druga pristigla u Općinu Kanfanar, nakon što je prošle godine Jakovlja osvojila nagradu u kategoriji manifestacija inspiriranih lokalnim običajima i tradicijom. 

 

 

Čestitamo Agenciji M-G Express i svim ostalim laureatima iz Istre.

 


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj