Početna

Novosti

Predstavljanje Lokalne razvojne strategije u ribarstvu

Utorak, 14.11.2017.

Predstavljanje Lokalne razvojne strategije u ribarstvu

LAGUR Istarska batana Vas poziva na predstavljanja Lokalne razvojne strategije u ribarstvu LAGUR-a Istarska batana i plana objave natječaja uz konkretne primjere projekata po gradovima i općinama članovima našeg LAGUR-a:

 

u ponedjeljak, 20.11.2017. u Kanfanaru

u prostorijama Galerije "Malenica" 

na adresi Ul. Petra Studenca

s početkom u 11h.

 

Prezentacija je namijenjena ribarima, organizacijama civilnog društva, obrazovnim ustanovama, gospodarskim subjektima u području ribarstva, turizma i ugostiteljstva te javnom sektoru.

 

 

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu (LAGUR) Istarska batana je poseban oblik lokalne inicijative u ribarstvu specijalizirane za područje ribarstva, prerade ribe i marikulture s ciljem preuzimanja uloge nositelja gospodarskog razvoja ribarstva na lokalnom području kroz doprinos stvaranju, održavanju i poboljšanju radnih mjesta u ribarstvu i doprinos zaštiti i dodavanju vrijednosti ribljim proizvodima.

 

 

Obuhvaća ribarstveno područje južne Istre, i to područje sljedećih jedinica lokalne samouprave: gradove Rovinj i Vodnjan, te općine Bale, Barban, Fažana, Kanfanar, Ližnjan, Marčana, Medulin i Svetvinčenat, a partnerstvo je predstavnika gospodarskog sektora ribarstva, civilnog i javnog sektora navedenih područja.

 

Kroz natječaje korisnicima će biti raspoloživo 11 milijuna kuna bespovratnih sredstava za razvoj projekata koji promoviraju ribarstvo, ribarsku tradiciju, konzumaciju ribe, očuvanje morskog okoliša, udruživanje, edukaciju i razvoj vještina, razvoj novih proizvoda i usluga i sl.

 

Stoga molimo sve zainteresirane potencijalne korisnike da se odazovu predstavljanju, te da poziv proslijedite svojim kontaktima s područja LAGUR-a ukoliko smatrate da bi im bilo korisno sudjelovati.

 

Radujemo se Vašem dolasku.

 

  

mag. oec. Katia Ereš

Voditeljica LAGUR-a Istarska Batana

 

 

LAGUR/FLAG Istarska batana

Centar 214, 52203 Medulin

Hrvatska 

 


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj