Početna

Novosti

Program obilježavanja Dana Općine Kanfanar

Utorak, 19.9.2017.

Program obilježavanja Dana Općine Kanfanar

 

Dan Općine Kanfanar će se i ove godine obilježiti brojnim kulturnim, sportskim i zabavnim događanjima koje će uz Općinu organizirati naše udruge i klubovi. Program započinje u subotu 23.9. u 18,30 sati Danom KUD-a Dvigrad kada će se na ovom folklornom susretu u sportskoj dvorani OŠ Petra Studenca kanfanarskim folklorašima i mažoretkinjama pridružiti i gosti iz KUD-a Ivan Fonović Zlatela Kršan, KD-a Sveti Juraj Krase (na otoku Krku)i FS-a Emona Ljubljana.

 

Već sljedećeg dana program Dan Općine nastavlja se natjecanjem u gađanju letećih meta – disciplina trap na streljani u Sošićima, koje počinje u 10 sati, gdje će se paralelno održati i natjecanje u gađanju fjondom. U nedjelju je organiziran i tradicionalni program za djecu, a ove je godine to izlet u tematski zabavni park Dinopark u Funtani.

 

U srijedu 27.9. održat će se tradicionalni stolnoteniski turnir u organizaciji Stolnoteniskog kluba Kanfanar. Turnir će se održati u dvorani kanfanarske osnovne škole s početkom u 17 sati.

 

U četvrtak 28.9. u Domu mladih će se sa početkom u 20,00 sati upriličiti koncert labinske kantautorice i glumice Elis Lovrić. 

 

U subotu na blagdan Svete Sofije i Dan Općine Knafanar održati će se sveta misa u 11 sati, a u 13 sati održat će se i svečana sjednica Općinskog vijeća. 

 

U nedjelju s početkom u 11,00 sati održat će se i tradicionalna 9. MTB biciklijada kroz Općinu Kanfanar koja starta na Placi i prolazi bike stazama diljem općine Kanfanar.

 

Program završava u srijedu sa znanstvenim skupom Crtice iz povijesti Kanfanarštine u organizaciji Udruge Dvegrajci, koji započinje u 19,00 sati u Domu mladih i na kojem ćemo imati prilike čuti predavanja o povijesti našeg kraja.

 

Pozivamo svih da sudjeluju i posjete sve ove zanimljive programe te da zajedno proslavimo Dan naše općine.

 


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj