Početna

Novosti

Sufinanciranje prijevoza i smještja za srednjoškolce

Ponedjeljak, 4.9.2017.

Sufinanciranje prijevoza i smještja za srednjoškolce

Općina Kanfanar nastavlja sa programom sufinanciranja putnih troškova učenicima srednjih školapa će i u novoj školskoj godini naši srednjoškolci putovati besplatno u škole redovnim linijskim prijevozom.

 

Nakon što je Vlada RH donijela Odluku o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola, Odlukom Općinskog načelnika i Općina Kanfanar sufinancirati će putne troškove srednjoškolcima u iznosu od 25% mjesečne putne karte, odnosno razliku od pune cijene do iznosa koji subvencionira država.

 

Za ostvariti pravo na sufinanciranje učenici moraju do 08.09.2017. godine u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar dostaviti zamolbu, potvrdu o upisu u školu i uvjerenje o prebivalištu. Za srednjoškolce koji su smješteni u učeničkim domovima Općina Kanfanar će nastaviti sufinancirati smještaj u iznosu od 1/3 mjesečne opskrbnine. Srednjoškolci za ostvarenje ovog prava trebaju podnijeti zamolbu Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar te uz nju priložiti: ugovor o smještaju u učenički dom, potvrdu o upisu u školsku godinu 2016/17., potvrdu o prebivalištu, potvrdu o prijavi boravišta, te žiro račun za isplatu sufinanciranja.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj