Početna

Novosti

Projekt “Taste Kanfanar” i gastro akcije ususret Jakovlji

Srijeda, 19.7.2017.

Projekt “Taste Kanfanar” i gastro akcije ususret Jakovlji

U novootvorenom restoranu „Katalyma“ u Pilkovićima održana je tiskovna konferencija na kojoj je najavljen novi projekt kanfanarskih ugostitelja, Općine Kanfanar i Turističke zajednice Općine Kanfanar – Okusi Kanfanar / Taste Kanfanar.

Projekt je osmišljen na način da se kroz različite gastro akcije tijekom cijele godine, a uoči značajnijih kanfanarskih manifestacija, prigoda i događanja, u ugositeljskim objektima ponude posebni tematski meniji i jela po promotivnim cijenama. Ponuda pojedine gastro akcije bit će usmjerena na temu manifestacije/događaja kojeg najavljuje, a sam projekt počinje desetodnevnom gastro akcijom ususret Jakovlji.

 

Počevši od 20. pa sve do 30. srpnja u restoranu „Katalyma“ moći će se kušati meni „Taste Kanfanar“ kojeg čine juha od repa istarskog goveda, carpaccio od boškarina i fuži s boškarinom. Meni će se nuditi po promotivnoj cijeni od 120 kuna za cijeli sijed jela.

U pizzeriji „Allegria“ u Putinima moći će se kušati pizza „Boškarin“ sa salamom od boškarina, domaćim kravljim sirom i rukolom. Pizza će se promotivno nuditi po cijeni od 40 kuna, a i po završetku akcije bit će trajno dostupna u ponudi pizzerije „Allegria“.

 

Menijem „Taste Kanfanar“ i pizzom „Boškarin“ dodatno se ističu dva centralna dijela najznačajnije kanfanarske fešte Jakovlje, boškarin i fuži, čime se doprinosi i prepoznatljivosti brenda Kanfanara kao općine istarskog vola i fuži.


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj