Početna

Novosti

Prijave za dječji ljetni kamp

Četvrtak, 1.6.2017.

Prijave za dječji ljetni kamp

 

I ove će se godine održati ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta u Balama. Kamp, kojeg već sedmu godinu organiziraju Općina Kanfanar i Društvo "Naša djeca" Kanfanar u suradnji s poduzećem Mon Perin d.o.o., ove će se godine održati od 19. do 24. lipnja u kampu Mon Perin (Colone), gdje će za djecu biti organiziran smještaj u opremljenim šatorima, stručno vodstvo te bogat program s aktivnostima i sadržajima za djecu. Troškove za navedeno osiguravaju organizatori, a roditelji participiraju u troškovima prehrane u iznosu od 550,00 kuna, što uključuje svakodnevno pet obroka.

 

Zainteresirani roditelji pozivaju se da ispune Prijavnicu za ljetni kamp i dostave ju u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 12.6.2017. godine.  Prijavnice će biti podijeljene učenicima u OŠ Petra Studenca, a iste se mogu preuzeti i u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar i na ovim internet stranicama (Dokumenti za download).

 

Prije kampa, roditelji koji prijave djecu bit će pozvani na informativni sastanak na kojemu će se detaljnije predstaviti program ljetnog kampa.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 1/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj