Početna

Novosti

TZ Općine Kanfanar dobila internet stranice

Utorak, 16.5.2017.

TZ Općine Kanfanar dobila internet stranice

 

Turistička zajednica Općine Kanfanar dobila je svoju internet stranicu www.visitkanfanar.hr na kojoj će se moći naći sve informacije bitne za boravak i odmor u Kanfanaru, kao i informacije o ponudi smještaja, ugostiteljskih objekata i lokalnih proizvođača.

 

          Stranice su prevedene na tri jezika i nude opise najznačajnijih kanfanarskih kulturno-povijesnih i prirodnih atrakcija, pregled resursa za aktivni odmor (biciklističke staze, pješačke staze, penjačke stijene, sportske terene na području općine...), informacije o manifestacijama, ponudu lokalnih proizvoda (fuži, vino, med, prirodna kozmetika...) i ugostiteljskih objekata te ponudu smještaja na području Općine Kanfanar. Osim promocije turističkih resursa Općine, cilj je stranicama predstaviti i sve popratne sadržaje i mogućnosti koji u Općini Kanfanar stoje na raspolaganju turistima, ali i posjetiteljima.

Stranice će se kontinuirano nadopunjavati novim sadržajima, promotivnim materijalima u digitalnom obliku i informacijama o smještajnoj ponudi, kao i svim drugim informacijama bitnima za turizam te će ujedno služiti i kao promotivni kanal lokalnim proizvođačima. Dizajn stranica prati postavke brenda Općine Kanfanar kao općine istarskog vola i fuži, a naziv stranica – Visit Kanfanar – usklađen je s nazivom kojeg Turistička zajednic Općine Kanfanar koristi na društvenim mrežama, odnosno na Facebooku, Twitteru, YouTube-u i Instagramu. Osim kategorija čija je svrha promocija Općine Kanfanar, stranice obuhvaćaju i sekcije s informacijama za iznajmljivače, službenim i statističkim podacima te materijalima o Turističkoj zajednici Općine Kanfanar, ankete kojima će se kontinuirano evaluirati razina kvalitete turističke ponude te, shodno rezultatima istih, analizirati potrebe za provođenjem određenih aktivnosti, kao i dio s press clipping izvješćima o važnijim događajima na području Općine Kanfanar. 


Fotogalerija