Početna

Novosti

Prijave za Zimski kamp u Slavoniji

Ponedjeljak, 19.12.2016.

Prijave za Zimski kamp u Slavoniji

 

Tradicionalni Zimski kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta u organizaciji Općine Kanfanar i Društva "Naša djeca" Kanfanar ove se godine organizira u razdoblju od 08. do 14. siječnja 2017. godine. Djeca će već uobičajeno zahvaljujući našoj prijateljskoj Općini Rešetari biti smještena u mjestu Cernička Šagovina (Općina Cernik) u prostorima namjenski uređenog objekta za školu u prirodi, gdje postoje svi uvjeti potrebni za smještaj, prehranu, zabavu, animaciju i sportske aktivnosti naših kampera. 

 

Za djecu će tijekom sedmodnevnog boravka u Slavoniji biti organizirane različite edukativne, zabavne i sportske aktivnosti, zanimljivi izleti te događanja sa puno novih iskustava.

 

U pratnji djece biti će stručne osobe iz Društva "Naša djeca" Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

 

Općina Kanfanar osigurati će sredstva za prijevoz i sve aktivnosti, dok roditelji sudjeluju u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) sa iznosom od 600 kn.

 

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 23.12.2016. godine. Detaljnije informacije o "Zimskom kampu" biti će prezentirane na roditeljskom sastanku o čijem će terminu roditelji biti obaviješteni telefonski.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj