Početna

Novosti

Poziv za sudjelovanje u smotri maslinovog ulja Kanfanarštine

Četvrtak, 1.12.2016.

Poziv za sudjelovanje u smotri maslinovog ulja Kanfanarštine

 

Općina Kanfanar ove će godine po prvi put organizirati smotru maslinovog ulja Kanfanarštine, s ciljem predstavljanja i ocjenjivanja kvalitete mladog maslinovog ulja s područja općine. Smotra će se održati u subotu 17.12. u Domu mladih s početkom u 16:00 sati kada će ista biti otvorena predavanjem na temu maslinarstva. 

 

Svi će posjetitelji moći uživati u degustacijama maslinovog ulja i gastro ponudi fuži s maslinovim uljem, a u sklopu smotre ocijenit će se i prigodno nagraditi najbolja ulja Općine Kanfanar. 

 

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani s područja Općine Kanfanar koji proizvode maslinovo ulje da se prijave za sudjelovanje na smotri i dostave ulje za analizu. Analiza kvalitete ulja je za sve sudionike besplatna, a ulje (iz ovogodišnje berbe) je potrebno dostaviti u dvije bočice od 2 dcl koje se mogu preuzeti u Općini Kanfanar i Turističkoj zajednici Općine Kanfanar. Rok za prijavu za sudjelovanje je 9.12. (petak), a rok za dostavu ulja za analizu je 12.12. (ponedjeljak).

 

Svi su sudionici dužni osigurati i određenu količinu ulja za degustacije na smotri, na kojoj će se ulje moći i prodavati. 

 

Prijavnicu za sudjelovanje može se preuzeti na općinskim internet stranicama ili osobno u Općini Kanfanar i Turističkoj zajednici Općine Kanfanar, a ispunjene se prijavnice dostavljaju e-mailom (na tzo@kanfanar.hr), osobno ili poštom na adresu Turističke zajednice Općine Kanfanar (Trg Marka Zeljka 3, Kanfanar).

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj