Početna

Novosti

Prijave za dječji ljetni kamp

Petak, 3.6.2016.

Prijave za dječji ljetni kamp

 

Tradicionalni ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta, kojeg šestu godinu za redom organiziraju Općina Kanfanar i Društvo „Naša djeca“ Kanfanar, održati će se ove godine u razdoblju od 27.06. do 02.07.. Djeca će uobičajeno boraviti u kampu Colone u Balama, gdje im Općina Kanfanar u suradnji sa poduzećem Mon Perin iz Bala osigurava smještaj u opremljenim šatorima. Općina i DND Kanfanar osiguravaju i sve potrebne dodatne sadržaje i stručno vodstvo, te bogati program aktivnosti i animacije. Roditelji participiraju u troškovima prehrane u iznosu od 550,00 kuna, a uključuje svakodnevno doručak, marendu,ručak, užinu i večeru. 

 

Zainteresirani roditelji za boravak djece u kampu mogu se prijaviti u Jedinstveni upravni odjel općine Kanfanar do 10.06.2016. godine. Učenicima OŠ Petra Studenca prijavnice će biti podijeljene u školi, a iste se mogu dobiti u JUO Općine Kanfanar ili preuzeti na ovoj web stranici.

 

Prije odlaska u kamp zainteresirani roditelji će biti pozvani na sastanak na kojem će biti detaljnije prezentiran program ljetnog kampa.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj