Početna

Novosti

4. Sajam knjiga u Kanfanaru

Utorak, 5.4.2016.

4. Sajam knjiga u Kanfanaru

 

Sajam knjiga u Kanfanaru postao je tradicionalna manifestacija posvećena knjigama koja ove godine doživljava svoje četvrto izdanje. Ovogodišnji Sajam će se održati u Domu mladih u petak 08. travnja i biti će otvoren  za posjetitelje od 11,00 do 20,00 sat. Na sajmu će ove godine svoje knjige izložiti izdavačka kuća Adamić iz Rijeke, koja je i ove godine suorganizator Sajma, Naklada Panda iz Zagreba, Udruga Dvegrajci iz Kanfanara i Društvo „Naša djeca“ iz Pazina. U vrijeme trajanja Sajma biti će dostupni više stotinjak naslova uz prigodne sajamske popuste. 

 

Sajam knjiga u Kanfanaru svečano će se otvoriti u 11,00 sati. Nakon svečanog otvorenju, u 11,30 sati, u organizaciji Društva Naša djeca Pazin održati će se promocija slikovnice/pjesmarice "Između svijeta dva", koju će uz zabavni animacijski program za djecu voditi autorice Marina Marušić (tekst), Paula Jurman (glazba) i Gea Rajić (ilustracija). Ovu će promociju organizirano posjetiti učenici OŠ Petra Studenca iz Kanfanara te predškolci iz kanfanarskog vrtića, ali i svi drugi zainteresirani su dobrodošli.

 

U 19,00 sati upriličiti će se predstavljanje nove hit knjige izdavačke kuće Adamić "Igraonica za odrasle: Polet 1976.-1990." autora Željka Krušelja. Uz autora knjige na promociji će sudjelovati Zoran Simić, Ranko Borovečki i u ime izdavača Dragan Ogurlić. Po završetku promocije, u 20,00 sati  predviđeno je zatvaranje Sajma uz glazbeni program u kojem će nastupiti poznati riječki glazbeni par Voljen Grbac i Vivien Galletta i njihova gošća i naša Kanfanarka Marija Meden.

 

Sasvim dovoljno razloga da u petak pronađete malo vremena da posjetite 4. Sajam knjiga u Kanfanaru.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj