Početna

Novosti

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju IŽ preselio u Bale

Ponedjeljak, 1.2.2016.

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju IŽ preselio u Bale

 

Odsjek za prostorno uređenje i gradnju Istarske županije koji je nadležan za područje općina Bale, Kanfanar i Žminj preselio je svoje urede iz Rovinja sa adrese Pietro Bobicchio 1, u Bale na adresu Istarska 13. 

 

Tom je prigodom Istarski župan Valter Flego, zajedno s načelnicima Općina Bale i Kanfanar, Edijem Pastrovicchiom i Sandrom Jurmanom, posjetio novouređeni Odsjek u Balama. 

 

Župan Flego istaknuo je zadovoljstvo otvaranjem Odsjeka u Balama, ujedno prvom u jednoj općini u Istarskoj županiji, napomenuvši kako je taj potez u skladu s policentričnim i uravnoteženim razvojem Istre. Time se, smatra župan, i manjim središtima omogućuje veći dinamizam i privlačenje kvalitetne gospodarske i uslužne strukture.

 

„Budući da je dosad sjedište Odsjeka za stanovnike okolnih općina bilo u Rovinju, siguran sam da će premještaj doprinijeti našoj glavnoj misiji, a to je efikasnija i kvalitetnija regionalna samouprava bliža i dostupnija svim našim građanima“, rekao je župan Flego zahvalivši se svima koji su doprinijeli brzoj i uspješnoj realizaciji ovog projekta, kojeg vidi kao dobar primjer decentralizacije na terenu.

 

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj