Početna

Novosti

Zimski kamp za osnovnoškolce

Četvrtak, 3.12.2015.

Zimski kamp za osnovnoškolce

 

Općina Kanfanar i Društvo „Naša djeca“ Kanfanar, u suradnji sa Općinom Rešetari, organiziraju i ove godine „Zimski kamp” u Slavoniji za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Djeca će u Slavoniji boraviti šest dana, od 04. do 09. siječnja 2016. godine. Smješteni će biti u mjestu Cernička Šagovina (Općina Cernik, kod Nove Gradiške), u prostorima namjenski uređenog objekta za školu u prirodi, te imati na raspolaganju sve potrebno za smještaj, zabavu, animaciju i sportske aktivnosti. 

 

Za djecu će tijekom šestodnevnog boravka u Slavoniji biti organizirane različite aktivnosti i događanja sa puno novih iskustava i zabave.

- upoznavanje općine Rešetari i novogradiškog kraja,

- susreti i druženje sa djecom iz Osnovne škole Vladimir Nazor Adžamovci 

- šetnje i izleti u prirodi

- igre, kreativne radionice i klizanje

- cjelodnevni izlet 

- sportski susreti

U pratnji djece biti će stručne osobe iz Društva „Naša djeca“ Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

Općina Kanfanar osigurati će sredstva za prijevoz i sve aktivnosti, dok roditelji sudjeluju u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) iznosom od 600 kn.

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 18.12.2015. godine. Detaljnije informacije o ”Zimskom kampu” biti će prezentirane na roditeljskom sastanku o kojem će roditelji biti obaviješteni.