Početna

Novosti

Zimski kamp za osnovnoškolce

Četvrtak, 3.12.2015.

Zimski kamp za osnovnoškolce

 

Općina Kanfanar i Društvo „Naša djeca“ Kanfanar, u suradnji sa Općinom Rešetari, organiziraju i ove godine „Zimski kamp” u Slavoniji za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Djeca će u Slavoniji boraviti šest dana, od 04. do 09. siječnja 2016. godine. Smješteni će biti u mjestu Cernička Šagovina (Općina Cernik, kod Nove Gradiške), u prostorima namjenski uređenog objekta za školu u prirodi, te imati na raspolaganju sve potrebno za smještaj, zabavu, animaciju i sportske aktivnosti. 

 

Za djecu će tijekom šestodnevnog boravka u Slavoniji biti organizirane različite aktivnosti i događanja sa puno novih iskustava i zabave.

- upoznavanje općine Rešetari i novogradiškog kraja,

- susreti i druženje sa djecom iz Osnovne škole Vladimir Nazor Adžamovci 

- šetnje i izleti u prirodi

- igre, kreativne radionice i klizanje

- cjelodnevni izlet 

- sportski susreti

U pratnji djece biti će stručne osobe iz Društva „Naša djeca“ Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

Općina Kanfanar osigurati će sredstva za prijevoz i sve aktivnosti, dok roditelji sudjeluju u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) iznosom od 600 kn.

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 18.12.2015. godine. Detaljnije informacije o ”Zimskom kampu” biti će prezentirane na roditeljskom sastanku o kojem će roditelji biti obaviješteni.

 

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj