Početna

Novosti

Quad avantura za najmlađe povodom Dječjeg tjedna

Ponedjeljak, 5.10.2015.

Quad avantura za najmlađe povodom Dječjeg tjedna

Općina Kanfanar će i ove godine obilježiti Dječji tjedan, kao tradicionalnu godišnju akciju i aktivnost posvećenu djeci. Ove godine Dječji tjedan počinje u ponedjeljak, 5. listopada 2015. na Međunarodni dan djeteta i završava u nedjelju, 11. listopada 2015., jer se tradicionalno održava u prvom punom tjednu listopada.

 

Kao i svake godine trajni ciljevi Dječjeg tjedna su:

- osvijestiti javnost koliko je važno ostvarivati dječja prava, dječje potrebe i sudjelovati u aktivnostima s djecom i za djecu,

- organizirati pomno odabrane igre, priredbe i stvaralačke aktivnosti djece i za djecu primjerene njihovoj dobi i interesima,

- pokrenuti nove akcije korisne i bitne za razvoj i odgoj djece,

- poticati i razvijati volonterizam u radu odraslih s djecom, kao i aktivnu participaciju djece u svim aktivnostima lokalne zajednice.

 

Općina kanfanar je u suradnji sa Društvom Naša djeca Kanfanar za svoje najmlađe žitelje pripremila jedno zanimljivo događanje. U petak 09. listopada 2015. organizira se djecu starije vrtićke dobi i osnovnoškolce “Quad avantura za najmlađe“. Polazak na zajednički izlet u petak predviđen je u 15,30 sati sa kanfanarske place, planirani povratak je oko 19,00 sati. Djeci se preporuča sportsko odijevanje, te da sa sobom ponesu sendviče i napitke, a prijevoz i avanturu na quadovima osigurava Općine Kanfanar.

 

Mole se roditelji da dolazak djece na ovaj izlet potvrde do srijede 07. listopada u 14,00 sati u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar, na telefon 825-003.

 

Očekuje nas mnogo uzbuđenja i dobre zabave, pridružite nam se.

 

 

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj